Üdvözöllek a fájdalom templomában!


Az FPS, más néven mészárlós játékok mindig nagy népszerűségnek örvendtek. De míg egy autóversenyes szoftverhez lehet rezgős kormányt és egyéb kiegészítőket venni, addig az FPS játékat nehéz volt a valóságosabbá tenni. Eddig! Most készül az a mellény amivel bizony érezni fogod, ha mellbe lőnek! Juhééé!

Bár az egyik legnépszerűbb műfaj az FPS, eddig kevés olyan eszközt lehetett kapni, ami a lövöldözős játékélmény valóságosabbá tételét célozza. Be lehet öltözni kommandós ruhába, amiben még vannak is kisebb, nagyobb patronok, amik a találatot imitálják, de ezek mindig kicsit „műanyagok” érzetre.

A Pennsylvania egyetem végzős hallgatója, Saurabh Palan végre igazán fájdalmassá teszi a kólofdjutizást! Palan maga is nagy játékos, ráadásul a dolog a diplomamunkájához is jól jön, ezért így két legyet üthet egy csapásra. A technológia iránt a fegyveres erők is érdeklődnek, hogy a lehető legélethűbb kiképzéseket biztosíthassák embereiknek.

Természetesen az egészet a PC-n futó játék vezérli, melynek segítségével, mind az irányt, mind pedig a találatok erősségét képes érzékeltetni. Palan szerint a dolog kicsit hasonlít arra amikor paintball közben eltalálnak, csak nem annyira fájdalmas. Köszi! Én egyelőre sem a játékokat, sem ezt a mellényt nem kérem!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

MI-re éhes befektetőkből gazdagodott meg a legsikeresebb japán cégalapító
Nála teljes mértékben igaz, hogy a gyermekkori álmát valósította meg.
The Medium – Kiderült, nagyjából milyen hosszú lesz a játék
A The Medium alkotói nemrég adtak egy rövidebb interjút, melyben arról beszéltek, nagyjából milyen hosszú lesz a kampány.
Visszatérhetnek a kompakt Sony Xperia okostelefonok
Egyre több a pletyka az Xperia 10 III és az Xperia 1 III mobilokról, valamint a Compact széria visszatéréséről.
Megtalálták a galaxis maradványait, ami összeütközött a Tejútrendszerrel
Fosszilis galaxist fedeztek fel tudósok a Tejútrendszer mélyén a Sloan Digital Sky Survey (SDSS) égboltfelmérési program APOGEE tudományos projektjének adatait elemezve.
Kiderült, mikor kezdődik a Five Nights At Freddy’s film forgatása
A Five Nights At Freddy’s film csak nem akar elkészülni, most viszont nagyon úgy látszik, hogy a Blumhouse komolyan nekiugrik a dolognak.

További tech hírek >>