Újabb beígért megjelenés


Sony Ericsson Aino

Június elején számoltunk be nektek az új Sony Ericsson Aino bejelentéséről. A gyártó akkor ez év végére datálta a készülék megjelenését, amit úgy néz ki, hogy sikerült is betartani neki.

Bizony, az Aino (Európában SE U10i) megérkezett. A bejelentés után megjelent írásunkban már emlegettük a kicsikét, ám akkor még nem sok mindent tudhattunk róla.

A készülék mérete mindössze 104.0 x 50.0 x 15.5 mm, amit a 3 hüvelykes (432x240px / 16,777,216 color TFT) érintőkijelző jócskán elfoglal. Konkrétan teljesen. Az Aino 8.1 megapixeles kamerát kapott, ami remélhetőleg felülmúlja az eddigi modellek teljesítményét. Az elkészült képeket Geo taggelhetjük, ami annyit jelent, hogy fotóinkat elláthatjuk a készítés helyszínének GPS adataival. Ha már itt tartunk, érdemes említést tenni a navigációról is, melyet a beépített aGPS vevőnek köszönhetünk. Navigációra használhatunk Google Maps, vagy Wisepilot szolgáltatást, kinek mi a szimpatikus.

Ahogy az várható volt, az Aino szórakozásra született. Zenei téren kristálytiszta sztereó hatást, Album Art funkciót, rezonálás mentes mélyhangzást, Shake control-t és Track ID-t kapunk, hogy csak a nagyobbakat említsem. A telefonnal képesek leszünk fotó, illetve videó blogolni is, hiszen Wi-Fi vagy 3G kapcsolaton, keresztül bárhol csatlakozhatunk az internethez. További kapcsolódási felületként Bluetooth és USB áll majd rendelkezésre, melyek segítségével más készülékekhez is pároztathatjuk a kicsikét, legyen szó tévéről, vagy az éppen otthon pihenő PS3-unkról. Igen, jól olvastátok, hiszen az internet és a Remote Play szolgáltatás segítségével bármikor és bárhonnan hozzáférhetünk a konzolon megbúvó fotóinkhoz, videókhoz és más multimédiás tartalomhoz.

A részletes specifikációval nem untatnálak titeket. A lényeg, hogy elérhető és már 95, illetve 110 ezer forint közötti áron elvihető a nagyérdemű számára.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.
ASUS blog: kreatív notebookajánlatok
Új kategória nőtt ki az elmúlt években a laptopok piacán: a professzionális, multimédiás felhasználásra tervezett gépeké.
Lemásolta a TikTokot a Snapchat, és akár pénzt is kereshetünk vele
Spotlight néven mutatta be a legújabb funkcióját a Snapchat, ami olyan, mintha beépítették volna a TikTokot az alkamazásba.
Fortnite – Hamarosan előfizetéses rendszerrel bővül a játék
Az Epic bejelentette, hogy érkezik a Fortnite Crew, mely lényegében egy előfizetéses rendszer lesz a népszerű battle royale címhez.
Itt a Motorola idei legolcsóbb mobilja
Bruttó negyvenezer forint környékén válhat elérhetővé a Moto E7.

További tech hírek >>