Van egy jó ötleted?


Lapul egy remek szoftver vagy szolgáltatás ötlete a zsebedben, de nem tudod, hogyan állj neki a megvalósításnak? Érdemes megnézned, hogy a GarázsProjekt segíthet-e benne!

A Microsoft Garázsprojektje fiatal ötletgazdákat kíván támogatni. Olyan szoftver- vagy szolgáltatás ötleteket karolnak fel, amelyek kidolgozására, megvalósítására, végül pedig piacra vezetésére szoftverfejlesztő cégek alakulhatnak.

A szervezők elsősorban egyetemi és főiskolai hallgatók jelentkezését várják, de bárki részt vehet a programban, aki megvalósításra alkalmas elképzeléssel jelentkezik.


Ahogy nézem, nem pénzbeni tőkét biztosítanak az ifjú ötletgazdáknak, inkább szellemi tőkét, legalábbis anyagi ígérettel sehol nem találkoztam. Persze ettől még nem kell lebecsülni a kezdeményezést, ugyanolyan fontos az ilyen jellegű tudás is, mint az anyagi háttér.

Ez azt jelenti, hogy konzultációkat és workshopokat tartanak az ötletgyárosoknak, üzleti és technológiai szinten. Utóbbit természetesen minden esetben az illető ötletéhez igazítják, de az előbbi csoportokban fog történni.

Bővebb infót a www.garazsprojekt.com oldalon találtok. Jelentkezik valaki valamivel? Vagy ismertek valakit, aki érdekel? (Az ötletet nem muszáj lelőni, nehogy valaki lenyúlja :))

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Csak az új generációs konzolok kapják meg az új technológiákat a FIFA 21-ben
A PC-s verzió inkább a PlayStation 4 és Xbox One konzolcsalád szintjéhez közelít.
Cyberpunk 2077 – Így fut PS5-ön és PS4-en
A Cyberpunk 2077 fejlesztői nemrég megmutatták, hogy muzsikál a játékuk Xboxon, ezek után pedig a PS sem maradhatott ki a felhozatalból.
Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.
Hódít a gamepad a PC-s játékosok körében
Megduplázódott az elmúlt években a kontrollerrel is játszók száma.

További tech hírek >>