Vészhelyzet a fülben


A most bemutatott fülkütyü egyelőre csak prototípus formájában létezik, de ha sorozatgyártásba kerül, viselőit néha alapból dokinak nézik majd az utcán. A képen ugyanis nem egy sztetoszkóp látható, hanem egy mikrofonos-fülhallgatós headset.

A doktorosdit az MP3-akkal egy Mehmet Gozetlik nevű dizájner kapcsolta össze, aki szerint jó poén, ha zenehallgatás vagy telefonálás közben Carter dokinak képzeljük magunkat (vagy Mágenheimnek, hogy a keleti rögvalóságnál maradjunk). A formáját nem számítva ugyanis ez a fehér csoda egy teljesen hagyományos fontópiás fülhallgató, plusz egy apró mikrofon. Rádugható hagyományos MP3-lejátszókra, de akár telefonokra is, a dróton pedig figyel egy távirányítócska is, amivel az alapvető funkciókat (lejátszás-vezérlés, hangerő, hívásfogadás) szabályozhatjuk.

A dizájner most épp gyártót keres az ötlethez, de valószínűleg nem áll le az "olyan mintha, de nem" jellegű cuccok megalkotásával: az "I'm not a doctor" mellett még egy csomó egyéb "I'm not" kezdetű koncepciója van a góliátelem alakú sószórótól a KRESZ-tábla alakú tányérig...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ma csap össze az IAS és a WiLD az LG UltraGear R6S Warmup kupa döntőjében
A Warmup kupa döntőjének halasztása után megállapodtak a felek, hogy kedd este 7 órakor mérik össze erejüket a fináléban.
Red Dead Online – Hamarosan önálló játékként is megjelenik, igen kedvező áron
A Red Dead Online eddig csak a Red Dead Redemption 2 multijaként szolgált, ez azonban hamarosan megváltozik a Rockstar szerint.
Hódít a gamepad a PC-s játékosok körében
Megduplázódott az elmúlt években a kontrollerrel is játszók száma.
Kapott mostanában értesítést a Spotify-tól? Akkor az ön jelszavát is ellophatták
A nyáron bukkantak rá a kiberbiztonsági kutatók arra a 72 GB-os adatbázisra, ami mintegy 350 ezer Spotify-fiók belépési adatait tartalmazta.
Mortal Kombat 11 – A ’95-ös mozifilmet idéző skinekkel bővült a játék
Ed Boon egy ideje már utalgatott arra, hogy a ’95-ös Mortal Kombat film ruhái is bekerülhetnek a Mortal Kombat 11-be, és ez így is lett.

További tech hírek >>