Vibrátor okostelefonból - kombinált élvezetek


Már biztosan te is elgondolkoztál rajta, hogyan lehetne a rezgő okostelefonodból szexuális kiegészítőt varázsolni. Vagy nem? Akkor ideje megváltoztatni a telefonodról alkotott képet!

„A legegyszerűbb vibrátor, csak egy telefonra lesz szükséged” – ahogy az a Natalie.hu-n is olvasható. De mi is ez egyáltalán?

Az izivibe.com-on látottak alapján többekben is felmerülhet a gondolat, hogy ezt eddig miért nem találta ki bárki, mivel a pénisz formájú szilikon találó módon a telefon rezgéseit továbbítja a felhasználó felé. A terméket egyelőre még nem forgalmazzák, de a boltokba kerülés után egy appal lesz lehetőség a rezgés szabályzására, ami – az eddigiek alapján – 7 különböző módot fed le.

Okostelefon vibrátor

A legérdekesebbnek mégis az egyik mód testreszabása és annak megosztása bizonyul, mivel a közösség erejét használva kipróbálhatóvá válnak mások kedvencei, sőt, távolról is átvehetik az irányítást az Izivibe-ok között. Egyelőre csak az iPhone modellekkel való kompatibilitást említ a gyártó, de később ezt vélhetően kiterjesztik más, ismertebb készülékekre is.

Hamarosan itt az idő, és felfedezheted az okostelefonod rejtett oldalát...

Kulcsszavak: izivibe, szex, vibrátor
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

12 GB memóriával jön a Radeon RX 6700-as sorozat
Az útitervben nem szerepel 6 GB-os verzió, de ezt a gyártópartnerek még pótolhatják.
Betiltja a Facebookot Salamon-szigetek kormánya
A Salamon-szigetek miniszterelnöke szerint a Facebook miatt ma már néhány perc alatt lerombolható bárki jó hírneve, és ez baj.
Új Tomb Raider játékot jelentett be a Square Enix, azonban a rajongók öröme nem felhőtlen
A Square Enix bejelentette, hogy valamikor 2021-ben érkezik a Tomb Raider Reloaded, ezzel jelentősen megosztva a rajongókat.
Többet telefonáltunk és interneteztünk a koronavírus-járvány miatt
Közzétette a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) azokat az adatokat, amelyekből látszik, miként változott meg a mobilhasználati szokásunk 2020 első félévében.
Újabb az Intel által tervezett laptop kerül piacra
Lehetővé teszi a kisebb márkák számára a nagyokkal való rivalizálást.

További tech hírek >>